Overheid in Zuid-Holland

Gemeente Brielle (Zuid-Holland)

Pagina 1 van 1 (5 resultaten)

Dhr. Wilbert Borgonjen

Functie: WethouderPolitiek: Politiek leider CDA
Lijsttrekker CDA (2014)
Coalitie, aantal zetels: 4
In dienst sinds: april 2006 (11 jaar, 9 maanden in dienst)
Portefeuille: Sociale Zaken, Economische Zaken, Sport, Cultuur, Milieu / Duurzaamheid / AfvalToelichting: Coalitieperiode 2014-2018
Wethouder Wilbert Borgonjen (CDA) heeft in zijn portefeuille: onderwijs, accommodatiebeheer, Wmo/sociale zorg, sociale zaken, werkgelegenheid, cultuur, ouderenbeleid, jeugdbeleid, sport en volksgezondheid.

Wilbert Borgonjen is de tweede locoburgemeester van de gemeente Brielle.

Coalitieperiode 2010-2014
Wethouder Wilbert Borgonjen (CDA) heeft in zijn portefeuille: - Onderwijs - accommodatiebeheer - sociale zorg - cultuur - sociale zaken - werkgelegenheid - ouderenbeleid - jeugdbeleid, volksgezondheid - wijkbeheer (in samenwerking met wethouder Schipper) en verantwoordelijk voor de sport in de gemeente Brielle. Wethouder Wilbert Borgonjen is de tweede loco-burgemeester van de gemeente Brielle.
Werkzaamheden bij de Overheid:
Bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 is Wilbert Borgonjen lijsttrekker voor het CDA in de gemeente Brielle. Hij heeft 971 voorkeurstemmen.

Dhr. Gregor Rensen

Functie: BurgemeesterPolitiek: PvdAIn dienst sinds: september 2015 (2 jaar, 4 maanden in dienst)
Portefeuille: Openbare orde en Veiligheid, P&O, Communicatie / PR / (city-)marketing / RepresentatieToelichting: Bestuursperiode 2014-2018
Gregor Rensen heeft in zijn portefeuille: bestuurlijke aangelegenheden, openbare orde en veiligheid, public relations, jumelage(s), personeel en organisatie, coördinatie integraal veiligheidsbeleid en MRDH.
Werkzaamheden bij de Overheid:
Van oktober 2014 tot oktober 2015 was Gregor Rensen waarnemend burgemeester in Brielle.  Waarnemend burgemeester Gregor Rensen is zowel voorzitter van het college van burgemeester en wethouders (B&W Brielle) als voorzitter van de gemeenteraad van Brielle. 

Dhr. André Schoon

Functie: WethouderPolitiek: Politiek leider VVD
Lijsttrekker VVD (2014, 2018)
Coalitie, aantal zetels: 4
In dienst sinds: mei 2014 (3 jaar, 8 maanden in dienst)
Toelichting: Coalitieperiode 2014-2018
Wethouder André Schoon (VVD) heeft in zijn portefeuille: ruimtelijke ordening, volkshuisvesting, monumentenzorg, stadsvernieuwing, grondexploitatie, beheer openbare ruimte, verkeer en vervoer, economische zaken en wijkbeheer.

André Schoon is de eerste locoburgemeester van Brielle.
Werkzaamheden bij de Overheid:
Bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 heeft Andre Schoon (VVD) 811 voorkeurstemmen.
Aanverwant:2010 - 2014Dhr. André Schoon, Raadslid, VVD, gemeente Brielle

Dhr. Piet Schouten

Functie: GemeentesecretarisIn dienst sinds: november 2013 (4 jaar, 2 maanden in dienst)
Werkzaamheden bij de Overheid:
Piet Schouten is gemeentesecretaris bij de gemeente Brielle. De gemeentesecretaris is de eerste adviseur van het college van B&W. Ook is Piet Schouten algemeen directeur van de ambtelijke organisatie. Het college van B&W Brielle worden in hun dagelijks werk bijgestaan en geadviseerd door deze overheidsbestuurder. De gemeentesecretaris is het hoofd van de ambtelijke organisatie.
Aanverwant:1996 - 2013Dhr. Piet Schouten, Gemeentesecretaris, gemeente Nederlek

Dhr. Dick Verbeek

Functie: WethouderPolitiek: Politiek leider D66
Lijsttrekker D66 (2014)
Coalitie, aantal zetels: 3
In dienst sinds: april 2010 (7 jaar, 9 maanden in dienst)
Portefeuille: Financiën, Landelijk gebied / Water / Natuur, Milieu / Duurzaamheid / Afval, Recreatie / ToerismeToelichting: Coalitieperiode 2014-2018
Wethouder Dick Verbeek (D66) heeft in zijn portefeuille:financiën en belastingen, automatisering, recreatie en toerisme, agrarische zaken, museum, milieu en energie.

Dick Verbeek is de derde locoburgemeester bij de gemeente Brielle.

Coalitieperiode 2010-2014
Wethouder Dick Verbeek (D66) heeft in zijn portefeuille: Financiën & belastingen, automatisering, recreatie & toerisme, museum, energie en verantwoordelijk voor het milieubeleid in de gemeente Brielle. Wethouder Dick Verbeek is de 3e loco-burgemeester van de gemeente Brielle.
Werkzaamheden bij de Overheid:


Bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 heeft Dick Verbeek (D66) 504 voorkeurstemmen.