Overheid in Zuid-Holland

Gemeente Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)

Pagina 1 van 8 (72 resultaten)

Dhr. Robert 't Hoen

Functie: GemeentesecretarisIn dienst sinds: november 2012 (6 jaar, 6 maanden in dienst)
Werkzaamheden bij de Overheid:
Robert 't Hoen is gemeentesecretaris en algemeen directeur van de gemeente Hardinxveld-Giessendam.

Van november 2012 tot mei 2013 was Robert 't Hoen waarnemend gemeentesecretaris en algemeen directeur in de gemeente Hardinxveld-Giessendam.

Van juli 2007 tot oktober 2012 was Robert 't Hoen afdelingshoofd Beleid, Ontwikkeling & Ondersteuning, gemeente Hardinxveld-Giessendam. Van 2010 rot februari 2011 is Robert 't Hoen afdelingshoofd Burgerbalie.

Dhr. Peter aan de Wiel

Functie: RaadslidPolitiek: ChristenUnie
Coalitie, aantal zetels: 4
In dienst sinds: maart 2014 (5 jaar, 1 maand in dienst)
Toelichting: Bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 heeft Peter aan de Wiel (ChristenUnie) 54 voorkeurstemmen.

Dhr. Mike Antoni

Functie: HoofdafdelingIn dienst sinds: februari 2012 (7 jaar, 3 maanden in dienst)
Portefeuille: ICT, Infrastructuur, Burgerzaken, OnderzoekWerkzaamheden bij de Overheid:
Mike Antoni is afdelingshoofd BurgerBalie en programmamanager e-gemeente bij de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Van 2006 tot 2012 was Mike Antoni afdelingshoofd middelen en was hij concerncontroller.
Aanverwant:2002 - 2006Dhr. Mike Antoni, Bureauhoofd, gemeente Culemborg1999 - 2002Dhr. Mike Antoni, Beleidsmedewerker, gemeente Nieuwegein

Dhr. Roel Augusteijn

Functie: Waarnemend burgemeesterPolitiek: CDAIn dienst gegaan: januari 2006Uit dienst sinds: maart 2008 (2 jaar, 2 maanden in dienst geweest)
Toelichting: Burgemeester Roel Augusteijn is zowel voorzitter van het college van burgemeesters en wethouders (B&W) als de gemeenteraad van Hardinxveld-Giessendam. Roel Augusteijn is voorzitter van de gemeenteraad, presidium en van het college van B & W Hardinxveld-Giessendam. Hij is geen lid van de raad, maar heeft daarin een raadgevende stem. Van het college is Roel Augusteijn wel lid en mag dus meestemmen over de voorstellen. Als de stemmen staken in het college telt de stem van de burgemeester dubbel. 

Dhr. Roel Augusteijn

Functie: Waarnemend burgemeesterPolitiek: CDAIn dienst gegaan: augustus 2014Uit dienst sinds: november 2016 (2 jaar, 3 maanden in dienst geweest)
Portefeuille: P&O, Bedrijfsvoering, Communicatie / PR / (city-)marketing / Representatie, Openbare orde en VeiligheidToelichting: Roel Augusteijn (CDA) heeft in zijn portefeuille: Algemeen bestuur en regionale samenwerking, Openbare orde en veiligheid, Dienstverlening, Personeel en organisatie, Voorlichting en communicatie.

De waarnemend burgemeester is voorzitter van het college van burgemeester en wethouders en tevens van de gemeenteraad. Een belangrijk verschil is, dat hij bij vergaderingen van de raad geen stemrecht heeft en bij vergaderingen van het college van burgemeester en wethouders wel. In het college heeft de burgemeester, net als de wethouders, een eigen portefeuille. Ook heeft de burgemeester een aantal eigen taken in de hoedanigheid van burgemeester. Hieronder valt bijvoorbeeld het handhaven van de openbare orde. Ook staat hij aan het hoofd van de plaatselijke politie en de brandweer. De burgemeester stelt jaarlijks een verslag op (burgerjaarverslag) over de kwaliteit van het bestuur en de relatie met de burgers.
Werkzaamheden bij de Overheid:
In 2018 is Roel Augusteijn informateur (verkenner) bij de coalitieonderhandelingen in de gemeente Sliedrecht.

Mevr. Trudy Baggerman

Functie: WethouderPolitiek: T@B
Coalitie, aantal zetels: 4
In dienst sinds: april 2014 (5 jaar, 28 dagen in dienst)
Portefeuille: Sociale Zaken, Sport, Cultuur, Welzijn, Zorg / WMO (wet maatschappelijke ondersteuning)Toelichting: Coalitieperiode 2018-2022
Wethouder Trudy Baggerman (Transparante partij voor Algemeen Belang, T@B) heeft in haar portefeuille: Sociaal Domein, Welzijn, Zorg, Jeugd, Ouderen, Sport en Cultuur.

Coalitieperiode 2014-2018
Wethouder Trudy Baggerman (Transparante partij voor Algemeen Belang,) heeft in haar portefeuille: Welzijn (waaronder de drie decentralisaties), Cultuur en Sport.
Werkzaamheden bij de Overheid:
Bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 heeft Trudy Baggerman (Transparante Partij voor Algemeen Belang: T@B) 163 voorkeurstemmen.

Mevr. Trudy Baggerman

Functie: RaadslidPolitiek: T@B (Transparante partij voor Algemeen Belang)
Aantal zetels: 5
In dienst gegaan: maart 2018Uit dienst sinds: juli 2018 (3 maanden in dienst geweest)

Dhr. Cees Besseling

Functie: RaadslidUit dienst sinds: mei 2007
Toelichting: Cees Besseling was 20 jaar gemeenteraadslid in Hardinxveld-Giessendam.

Dhr. Bert Blase

Functie: Waarnemend burgemeesterPolitiek: PvdAIn dienst gegaan: april 2012Uit dienst sinds: augustus 2014 (2 jaar, 3 maanden in dienst geweest)
Portefeuille: Openbare orde en Veiligheid, P&O, Bedrijfsvoering, Communicatie / PR / (city-)marketing / RepresentatieToelichting: Coalitieperiode 2014-2018
Bert Blase (PvdA) heeft in zijn portefeuille: Algemeen bestuur en regionale samenwerking, Openbare orde en veiligheid, Dienstverlening, Personeel en organisatie, Voorlichting en communicatie.

Bestuursperiode 2012-2014
Waarnemend burgemeester Bert Blase heeft in zijn portefeuille: Algemeen bestuur, Veiligheid, Toerisme en verantwoordelijk voor de Cultuur in de gemeente Hardinxveld-Giessendam.
Werkzaamheden bij de Overheid:
Burgemeester Bert Blase is zowel voorzitter van het college van burgemeesters en wethouders (B&W) als de gemeenteraad van Hardinxveld-Giessendam.
Aanverwant:2009 - 2014Dhr. Bert Blase, Burgemeester, PvdA, gemeente Alblasserdam2009Dhr. Bert Blase, Raadslid, PvdA Papendrecht, gemeente Papendrecht

Dhr. Theo Boerman

Functie: WethouderPolitiek: SGP
Coalitie, aantal zetels: 4
In dienst sinds: april 2006 (13 jaar, 1 maand in dienst)
Portefeuille: Financiën, Openbare werken, Verkeer en Vervoer, OnderwijsToelichting: Coalitieperiode 2018-2022
Wethouder Theo Boerman (SGP) heeft in zijn portefeuille: Financiën, Onderwijs, Openbare Werken, Verkeer en Milieu.

Coalitieperiode 2014-2018
Wethouder Theo Boerman (SGP) heeft in zijn portefeuille: Financiën, Openbare ruimte, Milieu en duurzaamheid, Verkeer & vervoer en Onderwijs.

Coalitieperiode 2010-2014
Wethouder Theo Boerman (SGP) heeft in zijn portefeuille: Financiën, Openbare werken, Verkeer en verantwoordelijk voor het Milieu in de gemeente Hardinxveld - Giessendam.
Werkzaamheden bij de Overheid:
Wethouder Boerman is de 2e loco-burgemeester van de gemeente Hardinxveld - Giessendam.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 heeft Theo Boerman (SGP) 102 voorkeurstemmen.