Overheid in Zuid-Holland

Gemeente Nissewaard (Zuid-Holland)

Pagina 1 van 1 (7 resultaten)

Dhr. Kees Dijkman

Functie: WethouderPolitiek: Politiek leider ONS Nissewaard
Lijsttrekker ONS Nissewaard (2014)
Coalitie, aantal zetels: 13
In dienst sinds: april 2001 (13 jaar, 11 maanden in dienst)Portefeuille: Evenementen, OnderwijsToelichting: Coalitieperiode 2015-2018
Kees Dijkman (ONS Nissewaard) heeft in zijn portefeuille: jeugd, onderwijs, accommodaties en evenementen.

Kees Dijkman is de eerste locoburgemeester bij de gemeente Nissewaard.

Coalitieperiode 2010-2014
Wethouder Kees Dijkman (ONS-Onafhankelijk Nieuw Spijkenisse) heeft in zijn portefeuille: Jeugd, sport- en recreatie, onderwijs, welzijn, cultuur en verantwoordelijk voor de monumentenzorg in de voormalige gemeente Spijkenisse.
Werkzaamheden bij de Overheid:
Bij de gemeenteraadsverkiezingen in november 2014 heeft Kees Dijkman (ONS) 2519 voorkeurstemmen.
      
Kees Dijkman was eerder gemeenteraadslid in de voormalige gemeente Spijkenisse.

Dhr. Martijn Hamerslag

Functie: WethouderPolitiek: ONS Nissewaard
Coalitie, aantal zetels: 13
In dienst sinds: januari 2015 (2 maanden in dienst)Portefeuille: Financiën, Sport, Cultuur, Toerisme, WelzijnToelichting: Coalitieperiode 2015-2018
Wethouder Martijn Hamerslag (ONS Nissewaard) heeft in zijn portefeuille: financiën en overheidsbedrijven, sport, toerisme en recreatie, welzijn en cultuur.

Martijn Hamerslag is de vijfde locoburgemeester bij de gemeente Nissewaard.
Werkzaamheden bij de Overheid:
Bij de gemeenteraadsverkiezingen in november 2014 heeft Martijn Hamerslag (ONS) 191 voorkeurstemmen.

Dhr. Jan-Willem Mijnans

Functie: WethouderPolitiek: ONS Nissewaard
Coalitie, aantal zetels: 13
In dienst sinds: april 2006 (8 jaar, 10 maanden in dienst)Portefeuille: Veiligheid, Welzijn, VolkshuisvestingToelichting: Coalitieperiode 2015-2018
Jan Willem Mijnans (ONS Nissewaard) heeft in zijn portefeuille: beheer openbare ruimte, wonen, wijk- en kerngerichte aanpak (waaronder wijkveiligheid) en dierenwelzijn.

Jan-Willem Mijnans is de vierde locoburgemeester bij de gemeente.

Coalitieperiode 2010-2014
Wethouder Jan-Willem Mijnans (ONS- Onafhankelijk Nieuw Spijkenisse) heeft in zijn portefeuille: Beheer openbare ruimte, wonen, wijkgerichte aanpak, wijkveiligheid en verantwoordelijk voor de dierenwelzijn in de voormalige gemeente Spijkenisse.
Werkzaamheden bij de Overheid:
Bij de gemeenteraadsverkiezingen in november 2014 heeft Jan-Willem Mijnans (ONS) 927 voorkeurstemmen.

Mevr. Christel Mourik

Functie: WethouderPolitiek: Politiek leider VVD
Lijsttrekker VVD (2010, 2014)
Coalitie, aantal zetels: 4
In dienst sinds: april 2006 (8 jaar, 11 maanden in dienst)Portefeuille: Sociale Zaken, Ruimtelijke ordening, Economische Zaken, MilieuToelichting: Coalitieperiode 2015-2018
Christel Mourik (VVD) heeft in haar portefeuille: ruimtelijke ontwikkeling, milieu, verkeer en vervoer, economie, werk en inkomen.

Christel Mourik is de tweede locoburgemeester.

Coalitieperiode 2010-2014
Wethouder Christel Mourik heeft in zijn portefeuille: Ruimtelijke ontwikkeling en milieu, verkeer en vervoer, sociale zaken, werkgelegenheid, economische zaken, middenstandsaangelegenheden en verantwoordelijk voor de (stads)regionale zaken in de voormalige gemeente Spijkenisse.

Wethouder Mourik is commissielid VNG 'Milieu en Mobiliteit'.
Werkzaamheden bij de Overheid:


In 2014 heeft Christel Mourik 1446 voorkeurstemmen. Bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010 heeft Christel Mourik (VVD) 2265 voorkeurstemmen.


Dhr. Joop Pol

Functie: GemeentesecretarisIn dienst sinds: juni 2002 (12 jaar, 9 maanden in dienst)Portefeuille: P&O, BedrijfsvoeringToelichting: De gemeentesecretaris is de eerste adviseur van het college van B&W Spijkenisse. Ook is Joop Pol algemeen directeur van de ambtelijke organisatie.Werkzaamheden bij de Overheid:
Joop Pol was gemeentesecretaris van de voormalige gemeente Spijkenisse. 

Mevr. Mirjam Salet

Functie: BurgemeesterPolitiek: PvdAIn dienst sinds: januari 2007 (8 jaar, 1 maand in dienst)Portefeuille: Veiligheid, P&O, Bedrijfsvoering, CommunicatieToelichting: Coalitieperiode 2015-2018
Mirjam Salet (PvdA) heeft in haar portefeuille: de wettelijke taken, openbare orde en veiligheid, personeel en organisatie.

Coalitieperiode 2010-2014 (gemeente Spijkenisse)
Burgemeester Mirjam Salet heeft in zijn portefeuille: Openbare orde en integrale veiligheid, bestuurlijke organisatie, personeel & organisatie, communicatie en verantwoordelijk voor de representatie in de gemeente Spijkenisse. Burgemeester Mirjam Salet is zowel voorzitter van het college van burgemeester en wethouders (B&W) als de gemeenteraad van Spijkenisse.
Werkzaamheden bij de Overheid:
Vanaf januari 2015 is Mirjam Salet waarnemend burgemeester van de gemeente Nissewaard. Op deze datum gaan de gemeente Spijkenisse en Bernisse op in de nieuwe gemeente Nissewaard.

Mirjam Salet is bestuurslid van de Vereniging van Zuid-Hollandse Gemeenten.
Aanverwant:2000 - 2007Mevr. Mirjam Salet, Burgemeester, PvdA, gemeente Hoogezand-Sappemeer

Dhr. Dirk van der Schaaf

Functie: WethouderPolitiek: CDA
Coalitie, aantal zetels: 3
In dienst sinds: april 2010 (4 jaar, 11 maanden in dienst)Portefeuille: Landelijk gebied, Milieu, BedrijfsvoeringToelichting: Coalitieperiode 2015-2018
Dirk van der Schaaf (CDA) heeft in zijn portefeuille: zorg, volksgezondheid, grondzaken, agrarische zaken, dienstverlening en ICT.

Dirk van der Schaaf is de derde locoburgemeester bij de gemeente.

Coalitieperiode 2010-2014
Wethouder Dirk van der Schaaf heeft in zijn portefeuille: Zorg, volksgezondheid, grondzaken, accommodatiebeheer, inburgering en integratie, automatisering en verantwoordelijk voor de klantgerichtheid in de voormalige gemeente Spijkenisse.
Werkzaamheden bij de Overheid:
Wethouder Dirk van der Schaaf was eerder gemeenteraadslid en fractievoorzitter van het CDA in de gemeenteraad van Spijkenisse.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen in november 2014 heeft Dirk van der Schaaf (CDA) 148 voorkeurstemmen.